Горобець, Артем Олександрович2024-03-062024-03-062023Горобець, А. О. Розширення асортименту м'ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з впровадженням виробництва напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Горобець Артем Олександрович ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2023. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42004ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівасортимент продукціїм’ясні виробиковбасні виробиРозширення асортименту м'ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з впровадженням виробництва напівфабрикатівOther