М'якшило, Олена МихайлівнаХаркянен, Олена Валеріївна2015-06-202015-06-202011М‘якшило, О. М. Планування собівартості продукції харчового підприємства на основі аналітичних моделей OLAP-кубів / О. М. М’якшило, О. В. Харкянен // Харчова промисловість. — 2011. — № 11. — С. 124-128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21236Досліджено способи використання даних, накопичених в базі даних харчового підприємства. Описано розробку рішення для планування собівартості продукції на основі аналітичних моделей OLAP-кубів. Researched ways to use data accumulated in a database of food enterprise. Described the development of solution for the planning of production cost value, based on analytical models of OLAP-cubes.otherOLAP-рішеннясховище данихOLAP-кубdata warehouseOLAP-cubeкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиПланування собівартості продукції харчового підприємства на основі аналітичних моделей OLAP-кубівArticle