Планування собівартості продукції харчового підприємства на основі аналітичних моделей OLAP-кубів - М'якшило, Олена Михайлівна; Харкянен, Олена Валеріївна (My University, 2011)
Досліджено способи використання даних, накопичених в базі даних харчового підприємства. Описано розробку рішення для планування собівартості продукції на основі аналітичних моделей OLAP-кубів. Researched ways to use data accumulated in a database of food enterprise. Described the development of solution for the planning of production cost value, based on analytical models of OLAP-cubes.
Keywords: OLAP-рішення; сховище даних; OLAP-куб; data warehouse; OLAP-cube; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки