Про методологічні засади дослідження факторів інноваційного економічного розвитку - Довженко, Олександр Олександрович (My University, 2014)
Найбільш глибинним джерелом довгострокового якісного розвитку виступають базові інституціональні структури суспільства. Йдеться про переосмислення ролі держави в регулюванні та реструктуризації економічної діяльності: вирішальним чинником економічного зростання стає вдосконалення інституціонального середовища-системи формальних та неформальних норм і правил економічної поведінки. The most profound source of long-term quality development are basic institutional structure of society. This is a Reinventing Government in the regulation and restructuring of the economic Activities: decisive factor of economic growth is improving institutional environment system of formal and informal rules and rules of economic behavior.
Keywords: економічний розвиток; методологічні засади; дослідження; economic development; methodological principles; research; кафедра економічної теорії