Павлова, Владислава Олександрівна2021-10-082021-10-082021Павлова, В. О. Проєкт хлібозаводу у м. Обухів Київської області з впровадженням способів приготування тіста з використанням заквасок традиційних та на стартових культурах : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислава Олександрівна Павлова ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2021. – 125 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35937otherхлібздобні виробипіч TPNпіч РРРпіч UNITHERMкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт хлібозаводу у м. Обухів Київської області з впровадженням способів приготування тіста з використанням заквасок традиційних та на стартових культурахOther