Григоренко, Інна ВасилівнаАртюх, Тетяна Миколаївна2014-07-102014-07-102014Григоренко, І. Міжнародне технічне регулювання щодо якості та безпечності молочної продукції / Інна Григоренко, Тетяна Артюх // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 143-144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16045Головною проблемою в виробництві молока є стимулювання суттєвого підвищення показників його якості відповідно до вимог нового базового державного стандарту України ДСТУ 3662-97 «Молоко коров'яче незбиране. Вимоги при закупівлі», що гармонізований з вимогами директиви N0 92-46 Європейського Союзу по молоку встановлені в Директивах Європейського Парламенту та Ради Європейського Союзу та настановах кодексу Аліментаріусу. The main problem in the production of milk is to stimulate a significant increase of its quality as required by the new basic state standard GOST 3662-97 Ukraine "cow whole. Requirements of the procurement, "which harmonized with the requirements of Directive N0 92-46 EU for milk established in the European Parliament and of the Council of the European Union and the guidelines of the Codex Alimentarius.uk-UKбезпечністьмолочна продукціяміжнародне технічне регулюванняinternational technical regulations dairy productssafetyкафедра експертизи харчових продуктівМіжнародне технічне регулювання щодо якості та безпечності молочної продукціїOther