Використання нейронних мереж для прогнозування замовлень на послуги - Олійник, Ганна Вікторівна (My University, 2014)
При вирішенні основних управлінських задач керівництво підприємства повсякчас стикається з потребами у зменшенні витрат на ресурси, що необхідні для здійснення послуг. Виникає потреба економії не тільки при закупівлі необхідних засобів, а також при їх зберіганні. Саме знаходження балансу між цими двома потребами забезпечує зменшення витрат. Але для вирішення такої задачі необхідно спрогнозувати попит на послуги. In addressing the major management problems the company's management is faced with ever need to reduce costs to resources needed for the service. There is a need not only savings in the procurement of the necessary means and during storage. It is finding the balance between these two requirements would reduce costs. But to solve this problem it is necessary to forecast the demand for services.
Keywords: прогнозування замовлень; послуги; нейронні мережі; forecasting orders; neural Networks; services