Панасюк, Катерина Вікторівна2014-11-182014-11-182014Панасюк, К. В. Вплив умов культивування Nocardia vaccinii ІМВ В-7405 на антимікробні властивості поверхнево-активних речовин щодо фітопатогенних бактерій / К. В. Панасюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 494.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18427Бактерії є збудниками хвороб рослин (фітобактеріозів), які щорічно призводять до значних втрат врожаю. Від бактеріозів страждають такі важливі культури як бавовник, картопля, кукурудза, рис, тютюн, боби, томати та ін. Bacteria are pathogens of plants (fitobakterioziv) annually cause to significant loss of yield. From bacteriosis affected such important crops as cotton, potatoes, corn, rice, tobacco, beans, tomatoes, etc.otherантимікробні властивостібактеріїкультивуванняantimicrobial propertiesbacteriacultivationВплив умов культивування Nocardia vaccinii ІМВ В-7405 на антимікробні властивості поверхнево-активних речовин щодо фітопатогенних бактерійOther