Відпрацювання раціонального режиму в робочій камері тістомісильної машини з метою оптимізації робочого процесу і якості тіста - Лісовенко, Олексій Тимофійович; Стадник, Ігор Ярославович; Доломакін, Юрій Юрійович (My University, 2001)
Розроблено модель машини з прозорими стінками яка дозволяє фіксувати траєкторії руху частинок в процесі замішування. Відпрацьовано на рідинних середовищах три типи робочих органів. Developed a model the machine with transparent walls which allows fixing the trajectory of motion of particles in the process of mixing. Three types of workers worked through on liquid media.
Keywords: замішування; модель машини; робочий орган; якість; knead; machine model; work body; quality; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв