Лісовенко, Олексій ТимофійовичСтадник, Ігор ЯрославовичДоломакін, Юрій Юрійович2014-05-192014-05-192001Лісовеко, О. Т. Відпрацювання раціонального режиму в робочій камері тістомісильної машини з метою оптимізації робочого процесу і якості тіста / О. Т. Лісовеко, І. Я. Стадник, Ю. Ю. Доломакін // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – К. : УДУХТ, 2001 – № 10. – Ч. І. – С. 111-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14415Розроблено модель машини з прозорими стінками яка дозволяє фіксувати траєкторії руху частинок в процесі замішування. Відпрацьовано на рідинних середовищах три типи робочих органів. Developed a model the machine with transparent walls which allows fixing the trajectory of motion of particles in the process of mixing. Three types of workers worked through on liquid media.замішуваннямодель машиниробочий органякістьkneadmachine modelwork bodyqualityкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВідпрацювання раціонального режиму в робочій камері тістомісильної машини з метою оптимізації робочого процесу і якості тістаArticle