Маркетингові аспекти організації послуг онлайн-ритейлу - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2023)
Розглядаються практичні маркетингові прийоми організації послуг онлайн-ритейлу. Practical marketing techniques for the organization of online retail services are considered
Keywords: онлайн ритейл; ритейл маркетинг; маркетинг послуг; формат О+О ритейл; online retail; retail marketing; service marketing; O+O retail format; кафедра маркетингу