Тістомісильна машина (панент на винахід № 18938) - Шпак, Максим Сергійович; Литовченко, Ігор Миколайович; Ковальов, Олександр Володимирович (My University, 2006)
Тістомісильна машина, що складається з горизонтальної ємності з робочими органами, розташованими вздовж неї, яка відрізняється тим, що додатково містить два дозатори борошна, які розташовані, відповідно, на початку робочої камери машини та в другій її третині. Dough mixing machine, consisting of a horizontal tank with working bodies located along it, wherein further comprising two doses of flour, which are located, respectively, at the beginning of the working chamber machine and its second third.
Keywords: тістомісильна машина; дозатор; тісто; dough mixing machines; dozator; dough; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв