Методи навчання іноземних мов - Власенко, Людмила Василівна (My University, 2016)
З розвитком суспільства з’являється і зацікавлення у вивченні іноземної мови, відбуваються пошуки нових методів навчання. With the development of society and there is interest in learning a foreign language, there searching for new methods.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; іноземна мова; методи навчання; студент; Foreign Language; student; teaching methods