Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів - Кулик, Аліна Степанівна (My University, 2016)
Дисертація присвячена обґрунтуванню та удосконаленню технології зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантів. Dissertation is devoted to the development of elements of storage technology parsley on the basis of agrarian hydrogel and antioxidants.
Keywords: гідрогель; хлорофіліпт; зелень петрушки; ionol; chlorophyllipt; parsley; storage; hydrogel