Кулик, Аліна Степанівна2016-04-202016-04-202016Кулик, А. С. Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13 «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів» / Кулик Аліна Степанівна. - Київ, 2016. - 24 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22904Дисертація присвячена обґрунтуванню та удосконаленню технології зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантів. Dissertation is devoted to the development of elements of storage technology parsley on the basis of agrarian hydrogel and antioxidants.uk-UKаграрний гідрогельхлорофіліптзелень петрушкизберіганняionolchlorophylliptparsleystorageagrarian hydrogelУдосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантівThesis