До питання нового статусу Президента України в контексті конституційних змін - Рудик, Петро Андрійович (My University, 2008)
У статті методом порівняльного аналізу положень Конституції україни в редакціях 1996 і 2006 років розкриваються зміни конституційно-правового статусу Президента України та обґрунтовується його провідна роль та місце в системі органів державної влади. In this paper the method of comparative analysis of the provisions of the Constitution of Ukraine as amended in 1996 and 2006 revealed changes in constitutional and legal status of the President of Ukraine and justified his leading role and place in the government.
Keywords: внесення змін до Конституції України; новий статус Президента України; Конституція України; Президент України; amendments to the Constitution; new status of the President of Ukraine; Constitution of Ukraine; President of Ukraine; кафедра економіки і права