Концептуальні засади трансформуючого лідерства - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна; Євсєєва, Ірина Василівна (My University, 2013)
Глобалізація, зміна пріоритетів та очікувань працівників, зростаюча різноманітність робочої сили - все це впливає на теорію та практику лідерства. Також тема лідерства набуває особливого значення при впровадженні інновацій та коли підприємство працює в середовищі, де постійно відбуваються певні зміни. Globalization, changing priorities and expectations of workers, the growing diversity of the labor force - all this affects the theory and practice of leadership. It is also the theme of leadership is of particular importance in the implementation of innovation and where the company operates in an environment where certain changes occur constantly.
Keywords: характеристика трансформуючого лідерства; теорії лідерства; лідерство; theories of leadership; transforming leadership characteristics; leadership; кафедра економіки праці та менеджменту