Рулет рибний функціонального призначення «Роял» (Деклараційний патент на корисну модель № 67389) - Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила Григорівна (My University, 2012)
Рулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеного жита, гарбуза, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated rye, pumpkin, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.
Keywords: рулет рибний; пророщене жито; гарбуз; квітковий пилок; водорості норі; крохмаль HiMaize; fish roll; germinated rye; pumpkin; pollen; seaweed nori; HiMaize starch; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції