Фінансове забезпечення аграрного сектору : вітчизняний та зарубіжний досвід - Давиденко, Н. М.; Зеліско, І. М; Пасічник, Ю. В.; Біляк, Ю. В.; Буряк, Аліна Вікторівна; Дем'яненко, Інна Вікторівна (My University, 2017)
Визначені основні проблемні аспекти фінансового забезпечення стійкого розвитку аграрних суб’єктів господарювання та розроблено пропозиції щодо гармонізації механізму фінансового забезпечення аграрних підприємств. Розкрито проблеми та перспективи організації та управління фінансовою безпекою аграрних суб’єктів господарювання. Запропоновано шляхи удосконалення корпоративної культури аграрних формувань в контексті фінансової безпеки.
Keywords: аграрний сектор; agricultural sector; економіка України; Ukraine economy; фінансові забезпечення; financial security; кафедра фінансів