Лексика в рекламі як засіб впливу та маніпуляції - Пономаренко, Катерина Володимирівна; Яременко, Світлана Андріївна (My University, 2015)
Реклама відіграє надзвичайно велике значення в житті суспільства, оскільки від її ефективності залежить розв’язання цілої низки важливих економічних та суспільних завдань. Advertising plays an important in society because of its effectiveness depends on solving a number of important economic and social problems.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; лексика; маніпуляції; реклама; vocabulary; advertising; manipulation