Чинники зростання вартості підприємства - Козяр, Л.; Ковальчук, Інна Володимирівна; Назаренко, Катерина Михайлівна (My University, 2009)
Досліджено чинники зростання вартості підприємства. Investigated the factors of growth in the value of the enterprise
Keywords: конкурентні переваги; управління підприємством; competitive advantages; management enterprise; кафедра економіки і права