Спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом (Патент на корисну модель № 13348) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2006)
Патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом, що включає приготування помадної маси, змішування маси з рецептурними компонентами, формування виробів, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що до помадної маси додають желатинову масу в кількості 5-30%.
Keywords: цукерка; помада; желатин; конфета; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sweet; fondant; gelatin