Дорохович, Антонелла МиколаївнаКохан, Олена Олександрівна2013-09-232013-09-232006Патент 13348 UA, МПК A23G 3/00 Спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом / Дорохович А. М., Гавва О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u200510675 ; заявл. 11.11.05 ; опубл. 15.03.06, Бюл. № 3, 2006 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9887Патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом, що включає приготування помадної маси, змішування маси з рецептурними компонентами, формування виробів, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що до помадної маси додають желатинову масу в кількості 5-30%.otherцукеркапомадажелатинконфетакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsweetfondantgelatinСпосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом (Патент на корисну модель № 13348)Other