Дослідження можливостей використання методів Web Mining для оцінки ефективності функціонування web-pecypcy - Малоок, Анастасія (My University, 2014)
Web Mining є новим перспективним напрямком аналізу інтернет-ресурсів для оптимізації структури веб-сайтів, дослідження вподобань відвідувачів спільноти, що дозволяє підібрати необхідний для успішного функціонування та «розкрутки» сайту контент. Web Mining is a new promising trend analysis of Internet resources to optimize the structure of the web site visitors preferences research community that allows you to choose necessary for successful operation and the "promotion" of the site content.
Keywords: Web Mining; оптимізація структури веб-сайтів; інтернет-ресурси; optimization of the structure of websites; Internet resources