Аспекти формування обліково- аналітичного забезпечення управління діяльністю виробничого підприємства в умовах глобалізаційних процесів - Темчишина, Юлія Леонідівна (My University, 2015)
Об’єктивною характеристикою розвитку сучасного суспільства є формування єдиного світового простору на основі фундаментальної тенденції розвитку світового господарства — глобалізації. The objective characteristic of modern society is the creation of a single world space based on the fundamental trends of the world economy - globalization.
Keywords: суспільство; глобалізація; підприємство; society; globalization; enterprise; кафедра обліку і аудиту