Неологізми в мові сучасних українських газет - Мороз, Юлія; Яременко, Світлана Андріївна (My University, 2014)
У перехідні періоди суспільного та економічного розвитку питання мовних змін стає одним із центральних у проблематиці наукових досліджень, оскільки є об'єктивним показником динаміки соціальних, економічних та виробничих перетворень. During the transition period of social and economic development issues of language change is one of the central problems in research as an objective indicator of the dynamics of social, economic and industrial transformation.
Keywords: неологізми; мовні зміни; газети; neologisms; language changes; newspapers; кафедра гуманітарних дисциплін