Топольник, Віра ГригорівнаКузьмін, Олег Володимирович2017-06-062017-06-062009Топольник, В. Г. Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу / В. Г. Топольник, О. В. Кузьмін // Вісник ДонДУЕТ. – 2009. – № 1 (41). – Технічні науки. – С. 135-140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25471Розроблено методику оцінки фізико-хімічних і органолептичних показників якості горілки з використанням функції бажаності Харрингтона. The methods of estimation of physical and chemical and organoleptic indexes of quality of vodka are worked out with the use of function of desirability of Harrington.uk-UKгорілкаvodkaсистема управління якістюcontrol system by qualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКомплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класуArticle