Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу - Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2009)
Розроблено методику оцінки фізико-хімічних і органолептичних показників якості горілки з використанням функції бажаності Харрингтона. The methods of estimation of physical and chemical and organoleptic indexes of quality of vodka are worked out with the use of function of desirability of Harrington.
Keywords: горілка; vodka; система управління якістю; control system by quality; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції