Борошняне тісто як приклад складного тіла - Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій Тимофійович (My University, 2006)
В роботі зроблений аналіз робіт для опису поведінки борошняного тіста або якісного відтворювання його реологічної поведінки. The paper made analysis of studies to describe the behavior of the flour or dough quality reproduction of its rheological behavior.
Keywords: борошняне тісто; реологія; механічна модель; flour dough; rheology; mechanical model; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв