Доломакін, Юрій ЮрійовичЛісовенко, Олексій Тимофійович2014-05-272014-05-272006Доломакін, Ю. Ю. Борошняне тісто як приклад складного тіла / Ю. Ю. Доломакін, О. Т. Лісовенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К.: НУХТ, 2006. – Ч. ІІ. – С. 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14535В роботі зроблений аналіз робіт для опису поведінки борошняного тіста або якісного відтворювання його реологічної поведінки. The paper made analysis of studies to describe the behavior of the flour or dough quality reproduction of its rheological behavior.otherборошняне тістореологіямеханічна модельflour doughrheologymechanical modelкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвБорошняне тісто як приклад складного тілаThesis