Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 66017) - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович (My University, 2011)
Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів, що містить повидло фруктове, який відрізняється тим, що додатково містить дієтичну добавку "Гемовітал", корицю та воду з таким співвідношенням інгредієнтів, %: повидло фруктове 81,0...83,0 дієтична добавка "Гемовітал" 5,2...7,2 кориця 0,35...0,46 вода решта. The composition of the fruit filling for bakery products containing fruit jam, which is different that additionally contains a dietary supplement "Hemovital", cinnamon and water with this ratio ingredients,%: fruit jam 81.0 ... 83.0 dietary supplement "Hemovital" 5.2 ... 7.2 cinnamon 0.35 ... 0.46 water remaining.
Keywords: хлібобулочні вироби; фруктова начинка; дієтична добавка «Гемовітал»; bakery products; fruit filling; dietary supplement "Gemovital"; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи