Арсеньєва, Лариса ЮріївнаГубеня, Вячеслав ОлександровичЛявинець, Георгій Михайлович2013-03-222013-03-222011Пат. № 66017 Україна, МПК7 A23L 1/18. Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів / Л. Ю. Арсеньєва, В. О. Губеня, Г. М. Лявинець; заявл. 26.04.2011; опубл. 26.12.2011, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7035Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів, що містить повидло фруктове, який відрізняється тим, що додатково містить дієтичну добавку "Гемовітал", корицю та воду з таким співвідношенням інгредієнтів, %: повидло фруктове 81,0...83,0 дієтична добавка "Гемовітал" 5,2...7,2 кориця 0,35...0,46 вода решта. The composition of the fruit filling for bakery products containing fruit jam, which is different that additionally contains a dietary supplement "Hemovital", cinnamon and water with this ratio ingredients,%: fruit jam 81.0 ... 83.0 dietary supplement "Hemovital" 5.2 ... 7.2 cinnamon 0.35 ... 0.46 water remaining.uk-UKхлібобулочні виробифруктова начинкадієтична добавка «Гемовітал»bakery productsfruit fillingdietary supplement "Gemovital"кафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСклад фруктової начинки для хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 66017)Other