Антоненко, Ірина ЯрославівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаБабич, Ірина МихайлівнаБасюк, Дарія ІванівнаБезпала, Ольга ВасилівнаБожук, ТетянаБондар, Наталія ПетрівнаБугаєва, ОленаВітряк, Оксана ПавлівнаГембець, Алла ВікторівнаГоловко, Ольга МиколаївнаГринюк, Олег ЮрійовичГрянило, Анжеліка ВасилівнаЗаварзіна, ВалеріяЗваричук, Едуард ОлександровичІванов, Андрій МиколайовичКазанцева, Катерина АнатоліївнаКалмикова, Ірина СеменівнаКовешніков, Володимир СергійовичМазурець, Роман РуслановичМасляк, Петро ОлексійовичМарцин, Тетяна ОлександрівнаМеліх, Олена ОлександрівнаМельник, Ірина ЛеонідівнаНездоймінов, Сергій ГеоргійовичПогуда (Шиян), Наталія ВікторівнаПоколодна, Марія МиколаївнаРуднєва, Марина ГригорівнаСаркісян, Ганна ОвсепівнаСологуб, Юрій ІвановичСтукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаТкаченко, Любов ВолодимирівнаХорохоріна, Валерія2018-03-262018-03-262017Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики : монографія / Д. І. Басюк, І. Я. Антоненко, Арпуль О. В. та ін. за наук. ред. Д. І. Басюк. – Вінниця : ПП «ТД «Едельвейс і К», 2017. – 318 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26819Викладено сучасні підходи до сутності, соціально-економічних функцій та особливостей розвитку еногастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, типових продуктів, страв і напоїв, харчової поведінки населення різних регіонів України. Досліджено міжнародний досвід розвитку винного та гастрономічного туризму. Представлена проблематика інноваційних засад формування туристичних продуктів з урахуванням потенціалу еногастрономічного туризму в Україні та регіонах. Modern approaches to the essence, socio-economic functions and features of the enhastronomy tourism development , the tourist potential of culinary traditions estimation , typical products, dishes and beverages, and food behavior of the population of different regions of Ukraine are presented. The international experience of wine and gastronomic tourism development is explored. The problem of innovative principles of tourism products formation taking into account the potential of enogastronomic tourism in Ukraine and regions is presented.uk-UKвиновинний туризмгастрономічний туризменогастрономічний туризмкафедра туристичного та готельного бізнесукафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології харчування та ресторанного бізнесуwinewine tourismgastronomic tourismenogastronomic tourismВинний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практикиBook