Гера, Володимир МиколайовичКривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна2024-03-272024-03-272023Гера, В. Аналітичне дослідження процесу дезодорації жирів / В. М. Гера, Л. О. Кривопляс-Володіна // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 12-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 20 вересня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 184-186https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42351Проведено аналітичний огляд процесу дезодорації жирів з метою визначення необхідності автоматизованого регулювання швидкості потоків на різних ділянках лінії з метою забезпечення стабільного процесу дезодорації.An analytical review of the fat deodorization process was carried out to determine the need for automated control of flow rates in different parts of the line to to ensure a stable deodorization process.ukкафедра мехатроніки та пакувальної технікидослідженнядезодорація жирівresearchdeodorization of fatsАналітичне дослідження процесу дезодорації жирівArticlehttps://orcid.org/0000-0001-9906-6381