Аналітичне дослідження процесу дезодорації жирів - Гера, Володимир Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2023)
Проведено аналітичний огляд процесу дезодорації жирів з метою визначення необхідності автоматизованого регулювання швидкості потоків на різних ділянках лінії з метою забезпечення стабільного процесу дезодорації.

An analytical review of the fat deodorization process was carried out to determine the need for automated control of flow rates in different parts of the line to to ensure a stable deodorization process.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; дослідження; дезодорація жирів; research; deodorization of fats