Деркач, Анна ОлегівнаЛипка, Христина ІванівнаМисюра, Тарас ГригоровичПопова, Наталія Вікторівна2014-09-102014-09-102014Дослідження і розрахунок процесу екстрагування вівсяного солоду / Анна Деркач, Христина Липка, Тарас Мисюра, Наталія Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 272-273.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16674Проведені дослідження нададуть можливість отримати дані для попереднього розрахунку режимних та конструктивних характеристик процесу екстрагування, а також для розроблення нових видів харчових продуктів з використанням екстрактів і концентратів солоду зернової сировини як високоцінної харчової добавки. Our studies provide an opportunity to obtain data for the previous calculation of operating and design characteristics of the extraction process and to the development of new kinds of foods using malt extracts and concentrates grain raw material as valuable dietary supplement.uk-UKекстрагуваннявівсяний солодмолекулярна дифузіяextractionoat maltmolecular diffusionкафедра експертизи харчових продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження і розрахунок процесу екстрагування вівсяного солодуOther