Дослідження і розрахунок процесу екстрагування вівсяного солоду - Деркач, Анна Олегівна; Липка, Христина Іванівна; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2014)
Проведені дослідження нададуть можливість отримати дані для попереднього розрахунку режимних та конструктивних характеристик процесу екстрагування, а також для розроблення нових видів харчових продуктів з використанням екстрактів і концентратів солоду зернової сировини як високоцінної харчової добавки. Our studies provide an opportunity to obtain data for the previous calculation of operating and design characteristics of the extraction process and to the development of new kinds of foods using malt extracts and concentrates grain raw material as valuable dietary supplement.
Keywords: екстрагування; вівсяний солод; молекулярна дифузія; extraction; oat malt; molecular diffusion; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв