Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаОлійник, Світлана Іванівна2025-02-042024Карпутіна, М. В. Безпечність та якість слабоалкогольних ферментованих напоїв на основі рослинної сировини / М. В. Карпутіна, С. І. Олійник // Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10 грудня 2024 р., м. Київ. – Київ : УкрНДІспиртбіопрод, 2024. – С. 113–116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46739Доведено перспективність використання цукрового сорго як сировини у виробництві ферментованих слабоалкогольних напоїв. Підібрані параметри приготування сусла в даній технологіїThe prospects of using sugar sorghum as a raw material in the production of fermented low-alcohol beverages have been proven. The parameters of wort preparation in this technology have been selected.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваферментовані слабоалкогольні напоїрослинна сировинагідролізfermentedlow-alcohol drinksvegetable raw materialshydrolysisБезпечність та якість слабоалкогольних ферментованих напоїв на основі рослинної сировиниThesishttps://orcid.org/0000-0001-7929-0300https://orcid.org/0000-0003-4127-8247