Розробка рецептури концентрату киселю на основі каркаде - Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Бортнічук, Олег Вікторович (My University, 2017)
У статті описано технологію отримання сухого екстракту каркаде на основі модифікованого набухаючого крохмалю. The article is devoted to the development of a recipe for quick- cooking instant edible fast food concentrate with increased biological value.
Keywords: харчові концентрати; модифікований крохмаль; екстракт; каркаде (гібіскус); кисіль; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології цукру і підготовки води