Лисий, Олександр ВіталійовичГрабовська, Олена ВячеславівнаБортнічук, Олег Вікторович2018-06-062018-06-062017Лисий, О.В. Розробка рецептури концентрату киселю на основі каркаде / О. В. Лисий, О. В. Грабовська, О. В. Бортнічук // Харчова промисловість. – 2017. – № 21 – С. 60–66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27572У статті описано технологію отримання сухого екстракту каркаде на основі модифікованого набухаючого крохмалю. The article is devoted to the development of a recipe for quick- cooking instant edible fast food concentrate with increased biological value.uk-UKхарчові концентратимодифікований крохмальекстракткаркаде (гібіскус)кисількафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиРозробка рецептури концентрату киселю на основі каркадеArticle