Теоретико-методологічні основи сутності і взаємозв’язку малого бізнесу та малого підприємництва - Говорушко, Тамара Андріївна (НУХТ, 2006)
Досліджено теорію і методологію формування категорій «малий бізнес» і «мале підприємництво». Запропоновано авторське бачення трактування цих категорій.

Studied the theory and methodology of forming categories of "small business" and "small business." The author vision interpretation of these categories.
Keywords: практика; економічна категорія; малий бізнес; мале підприємництво; методологія; теорія; theory and practice; economic category; small business; methodology; кафедра фінансів