Четвертіновська, Оксана Петрівна2024-07-152024-07-152024Четвертіновська, О. П. Удосконалення рецептури та способу виготовлення листкових борошняних кондитерських виробів, збагачених пюре обліпихи та цукатами з гарбуза : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Четвертіновська Оксана Петрівна ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2024. – 98 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44093ukоздоровчі продуктиглюкозно-фруктозний сиропборошняні кондитерські виробилисткове тістопюре обліпихицукати з гарбузакафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення рецептури та способу виготовлення листкових борошняних кондитерських виробів, збагачених пюре обліпихи та цукатами з гарбузаOther