Рудий, Владислав Віталійович2021-09-222021-09-222021Рудий, В. В. Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів із додаванням лактози та рослинних настоїв для кафе-кондитерської в м. Суми : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Віталійович Рудий ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2021. – 261 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35525otherзаклад ресторанного господарстваорганізаційна структурарослинні настоїбренділактозаоздоблювальні напівфабрикатикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів із додаванням лактози та рослинних настоїв для кафе-кондитерської в м. СумиOther