Системи управління машинами для обробки полотен - Полупан, Володимир Володимирович (My University, 2014)
Сучасні виробничі машини для обробки та переробки полотен (наприклад, в поліграфічній промисловості) працюють зі швидкостями, які ще кілька років тому неможливо було собі уявити. Однак це приводити до погіршення якості продукції. Modern manufacturing machines for the processing and recycling of pictures (for example, in the printing industry) operate at speeds that are a few years ago it was impossible to imagine. However, this lead to a deterioration of product quality.
Keywords: системи управління машинами; обробка полотен; поліграфічна промисловість; system of machine; processing paintings; printing industry