Репіч, Тетяна Анатоліївна2012-09-212012-09-212003Репіч, Т. А. Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств / Т. А. Репіч // Наукові праці НУХТ. – 2003. - № 14. – С. 94-97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2861Розглянуто роль продукції хлібопекарської промисловості в організації забезпечення населення харчовими продуктами. Проаналізовано вплив вартості хліба і хлібобулочних виробів та індексу споживчих цін на загальне споживання хлібопродуктів.In this article the role of baking industry products in organization of inhabitants provision with nutrition is regarded. The analysis of influence of bread baking products costs a consumers prices index on general consumption of bread has been made.other«здорові» сорти хлібуструктура споживаннябаланс попиту та пропозиції борошнакоефіцієнт еластичності попиту"healthy" breadsstructure of consumptionbalance of demand and supply of flourcoefficient of elasticity of demandкафедра економіки праці та менеджментуОсобливості споживання продукції хлібопекарських підприємствArticle