Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств - Репіч, Тетяна Анатоліївна (My University, 2003)
Розглянуто роль продукції хлібопекарської промисловості в організації забезпечення населення харчовими продуктами. Проаналізовано вплив вартості хліба і хлібобулочних виробів та індексу споживчих цін на загальне споживання хлібопродуктів.

In this article the role of baking industry products in organization of inhabitants provision with nutrition is regarded. The analysis of influence of bread baking products costs a consumers prices index on general consumption of bread has been made.
Keywords: здорові сорти хлібу; структура споживання; коефіцієнт еластичності попиту; healthy breads; structure of consumption; coefficient of elasticity of demand; кафедра економіки праці та менеджменту