Шляхи стабілізації мікробіологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу для виробництва сирокопчених та сипрв’ялених ковбас - Пасічний, Василь Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович (My University, 2008)
Внаслідок значного коливання якості сировинних ресурсів, що надходить у виробництво є одною з важливих задач технологічної служби підприємств лишається стабілізація якісних показників ковбасних виробів, підвищення їх безпечності для споживача. Due to significant fluctuations in the quality of raw materials Resources that enter the production of one of the important tasks of technology service of companies remain the stabilization of qualitative indicators sausages, improving their safety for consumers.
Keywords: безопасность; безпечність; стабілізація; мікрофлора; safety; microflora; stabilization; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів