Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно- технічними та технологічними комплексами - Національний університет харчових технологій (My University, 2024)
У матеріалах конференції наведено доповіді за напрямами: автоматизація процесів керування технологічними процесами та комплексами, інтелектуальні системи керування та аналізу даних, інтегроване автоматизоване керування організаційно-технічними системами, інформаційні системи керування у виробництві та освіті. Видання містить програму і матеріали Міжнародної науково-технічної конференції. Матеріали конференції будуть корисні науковим та інженерно-технічним працівникам, виробничникам, потенційним інвесторам, студентам вищих закладів освіти та всім, хто пов’язаний з харчовою промисловістю та автоматизацією.

The materials of the conference include reports in the areas of: automation of technological processes and complex management processes, intelligent management and data analysis systems, integrated automated management of organizational and technical systems, management information systems in production and education. The publication contains the program and materials of the International Scientific and Technical Conference. The materials of the conference will be useful to scientific and engineering-technical workers, manufacturers, potential investors, students of higher education institutions and everyone related to the food industry and automation.
Keywords: інформаційні системи керування; автоматизація процесів керування; аналіз даних; організаційно-технічні системи; management information systems; automation of management processes; data analysis; organizational and technical systems