Інтенсифікація процесу уварювання утфеля шляхом заміни перемішуючого пристрою - Бартосевич, Галина; Погорілий, Тарас Михайлович (My University, 2014)
Однією з основних задач цукрового виробництва залишається отримання високоякісного цукру в процесі кристалізації в вакуум-апаратах. Конструкція вакуум-апарату, в першу чергу, має бути спрямована на забезпечення у всьому об'ємі апарату інтенсивної кристалізації. One of the main tasks of the sugar production is a highly sugar crystallization process in the vacuum apparatus. The design of the vacuum system, first of all, should be aimed at ensuring the system in the whole volume of intensive crystallization.
Keywords: цукрове виробництво; інтенсифікація процесу; уварювання утфелю; massecuite boiling; sugar production; intensification process; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування