Пазюк, Олександра ВадимівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаПольовик, Володимир Вікторович2024-11-112024-11-112024Пазюк, О. В. Намазка, як традиційний кулінарний шедевр / О. В. Пазюк, І. Л. Корецька, В. В. Польовик // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 51https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45618У роботі проведений аналіз сучасних існуючих видів намазок за групами.The paper analyzes the modern existing types of spreads by groups.ukаналіз технологійсубпродуктитехнологія, паштетиtechnology analysisby-productstechnologypastesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНамазка, як традиційний кулінарний шедеврThesishttps://orcid.org/0000-0001-5680-5789https://orcid.org/0000-0001-8760-3813