Громик, ТетянаЯсінська, Ірина Леонідівна2020-06-162020-06-162020Громик, Т. Аналіз інгредієнтного складу желейних кондитерських виробів представлених на ринку України / Т. Громик, І. Ясінська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. - 2020. - Ч. 1. - С. 44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31391Аналіз інгредієнтного складу желейних кондитерських виробів, представлених на ринку України, показав, що у більшості досліджених зразків відсутні потенційно небезпечні компоненти. Однак, занепокоєння викликає наявність майже у всіх зразках ароматизаторів незрозумілого походження з відповідно незрозумілим впливом на організм. Analysis of the ingredient composition of jelly confectionery products on the Ukrainian market have been showed that most of the studied samples does not contain potentially dangerous components. However, most of the analyzed samples contain flavoring agents of unknown origin with a correspondingly incomprehensible effect on the bodyкафедра технології оздоровчих продуктівжелейні цукеркиінгредієнтиjelly candiesingredientsАналіз інгредієнтного складу желейних кондитерських виробів представлених на ринку УкраїниThesis