Основні напрями у видавничо-поліграфічному комплексі - Гуткевич, Світлана Олександрівна; Шендерівська, Ліна Петрівна (My University, 2021)
У статті розкрито основні питання, пов’язані з управлінням підприємствами видавничо-поліграфічного комплексу в сучасних умовах розвитку економіки.
Keywords: кафедра міжнародної економіки; видавничо-поліграфічне підприємство; конкурентоздатність; publishing and printing company; медіаринок; competitiveness