Креативний інструментарій PR у маркетингу - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2025)
Досліджуються сучасні інструменти формування зв'язків з громадськістю, що поєднують елементи PR, нативної реклами, івент-маркетингу та формують позитивну думку в широкого кола контактних аудиторій

The article examines modern public relations tools that combine elements of PR, native advertising, and event marketing and form a positive opinion among a wide range of contact audiences
Keywords: піар; зв'язки з громадськістю; інструменти піар; PR; public relations; PR tools; кафедра маркетингу