Сивній, Іванна ІванівнаВолосецька, Мар`яна ВасилівнаОболкіна, Віра Іллівна2016-10-132016-10-132016Сивній, І. І. Розроблення технології білково-збивного крему з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин, подовженим терміном придатності із застосуванням пюре з журавлини / І. І. Сивній, М. В. Волосецька, В. І Оболкіна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24431Однією з груп кондитерських виробів, що користуються попитом у споживачів є торти та тістечка з оздобленням білково-збивним кремом типу суфле. One of the groups of confectionery products that are in demand among consumers are pies and cakes decorated with whipped cream protein-type souffle.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівбілково-збивний кремпюре з журавлинитермін придатностіprotein-whipped creammashed cranberriesexpiration dateРозроблення технології білково-збивного крему з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин, подовженим терміном придатності із застосуванням пюре з журавлиниOther