Розроблення технології білково-збивного крему з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин, подовженим терміном придатності із застосуванням пюре з журавлини - Сивній, Іванна Іванівна; Волосецька, Мар`яна Василівна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2016)
Однією з груп кондитерських виробів, що користуються попитом у споживачів є торти та тістечка з оздобленням білково-збивним кремом типу суфле. One of the groups of confectionery products that are in demand among consumers are pies and cakes decorated with whipped cream protein-type souffle.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; білково-збивний крем; пюре з журавлини; термін придатності; protein-whipped cream; mashed cranberries; expiration date