Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств - Національний університет харчових технологій (My University, 2021)
У збірник увійшли тези доповідей учасників ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, в яких розглянуто актуальні питання розвитку сучасного менеджменту підприємств України, ознайомлено читачів з менеджментом внутрішніх та зовнішніх чинників розвитку підприємств харчової промисловості, визначено перспективи менеджменту в умовах відновлення розвитку підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах.
Keywords: управління розвитком підприємств; євроадаптація національних підприємств; сучасні тенденції управління підприємством; modern trends in enterprise management; enterprise development management; european adaptation of national enterprises