Використання підсолоджуючих інгредієнтів у технології напоїв - Олійник, Світлана Іванівна; Бистревська, Валерія Анатоліївна; Маліков, Д. А. (My University, 2024)
Охарактеризовано різні підсолоджуючі інгредієнти, які використовують у технології алкогольних і безалкогольних напоїв. Під час використання у технології напоїв необхідно ураховувати технологічні особливості використання, властивості цукристих речовин і їх замінників, ступінь солодкості, розчинність у воді, термостабільність і кислотостійкість.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; лікеро-горілчане виробництво; лікеро-горілчані напої; alcoholic beverages; вуглеводний модуль; carbohydrate module; carbohydrate module