Картава, Марина М.Єщенко, Оксана АнатоліївнаМирончук, Валерій Григорович2012-12-122012-12-122012Картава. М. М. Ефективність проміжного підігріву утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, М. М. Картава // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 73-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4234Розглянуто комбіновану схему кристалізації сахарози цукрового утфелю останнього продукту, оснащену вертикальним та горизонтальними кристалізаторами. Проаналізовано вплив розкачок водою на процес кристалізації утфелю останнього продукту охолодженням. Запропоновано заміну розкачок утфелю водою на проміжний підігрів та доведено його позитивний вплив на процес кристалізації утфелю охолодженням.otherкристалізація охолодженнямкристаллизация охлаждениемcooling crystallizationутфелькафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняміжкристальний розчинрозкачка водоюпроміжний підігрівмежкристаллический растворраскачка водойпромежуточный подогревmassecuiteintercrystalline solutiondilution with waterintermediate heatingЕфективність проміжного підігріву утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторахArticle