Obesnyuk, OlgaKovalchuk, YanaKuzmin, Oleg2017-05-292017-05-292016Obesnyuk, O. Innovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups / O. Obesnyuk, J. Kovalchuk, O. Kuzmin // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції,22–23 березня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25400Дослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.uk-UKantioxidantпросочуванняimpregnationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїInnovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrupsOther