Innovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups - Obesnyuk, Olga; Kovalchuk, Yana; Kuzmin, Oleg (My University, 2016)
Дослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.
Keywords: antioxidant; просочування; impregnation; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції