Кузьмін, Олег ВолодимировичСуйков, Сергій Юрійович2017-12-072017-12-072017Кузьмін, О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води / О. В. Кузьмін, С. Ю. Суйков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – К. : НУХТ, 2017. – Т. 23, № 5. - Ч. 2. – С. 229-238.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26330Дослідження механізму встановлення рівноважного стану горілок при створенні водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації питної води. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of drinking water.1H ЯМР-спектроскопіяводно-спиртова сумішводаетанолгорілкаелектрохімічна активація1H NMR-spectroscopyaqueous-alcoholic mixturewaterethanolvodkaelectrochemical activatingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВстановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної водиArticle