Марченко, Олексій ДмитровичРудик, Петро Андрійович2014-11-032014-11-032014Марченко, О. Правові засади екологічного контролю на підприємствах харчової промисловості / Олексій Марченко, Петро Рудик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 248-249.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17910В умовах наближення глобальної екологічної катастрофи, вітчизняне законодавство в цілому відповідає необхідним вимогам забезпечення екологічної безпеки. In terms of the approach of a global environmental disaster, the national legislation as a whole meets the necessary requirements of environmental safety.uk-UKпідприємства харчової промисловостізаконодавствоекологічний контрольfood enterpriseslegislationenvironmental controlкафедра економіки і праваПравові засади екологічного контролю на підприємствах харчової промисловостіOther