Ільїн, Ілля МиколайовичГречко, Ніна ЯківнаБабич, Ірина Михайлівна2016-06-222016-06-222016Ільїн, Ілля. Дослідження впливу рас дріжджів на якість білих ігристих вин / Ілля Ільїн, Ніна Гречко, Ірина Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 250.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23695У процесі дослідження було вивчено вплив рас дріжджів на хімічний склад та формування аромату білих ігристих виноматеріалів; The research studied the effect of yeast races on the chemical composition and flavor formation of white sparkling wine.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствараси дріжджівбілі ігристі винавиноматеріалбродінняцукриспиртароматичні сполукиrace yeastwhite sparkling winewinefermentationsugaralcoholaromaticsДослідження впливу рас дріжджів на якість білих ігристих винOther